Fransstylist i Ulricehamn

Lashlift

Är du trött på att ständigt behöva böja upp ögonfransarna eller att använda lösfransar? Då är ett lashlift behandlingen för dig. Med ett sådant får du en snygg böj på fransarna och en mer vaken och pigg blick, även utan smink. Vår fransstylist hjälper dig gärna med detta.

Vi tar hand om ditt hår

Vi hjälper dig hitta rätt frisyr oavsett hårkvalitet. Ibland kan det vara svårt att veta exakt vad man vill ha, men då finns vi där och vägleder dig. Till din hjälp får du en frisör med en lång erfarenhet av hår och kunskap om de senaste trenderna inom hårvärlden.

Browlift

Vill du ge ditt ansikte ett lyft? Testa då att göra ett trendigt browlift hos oss. Ögonbrynen gör mer för helhetsintrycket än man kan tro. Ett par väl stylade ögonbryn kan faktiskt hjälpa till att lyfta hela ansiktet och göra att du ser piggare ut. Boka tid för browlift idag.

Fransstylist i Ulricehamn

Unna dig en stunds lyx samtidigt som du ger ditt utseende ett lyft hos Anamarija hårstudio, en frisör med det där lilla extra. Här kan du förutom att ta hand om ditt hår göra både browlift och lashlift hos vår fransstylist. Du kan även köpa högkvalitativa produkter till ditt hår från fantastiska Kerastase, en fransk lyxvårdslinje.

En salong för allt du behöver

Vi vill tillhandahålla en mångsidig service för våra kunder och erbjuder därför fler typer av behandlingar än bara hårvård. Meningen är att du ska kunna ge dig själv ett ordentligt lyft hos oss. Boka en tid för browlift, lashlift och hår och lämna oss som en helt ny människa.

Med kunden i fokus

För oss på Anamarija Hårstudio är det viktigt att du som kund alltid känner dig väl omhändertagen. Vi är noga med att lyssna på dina idéer och försöker förverkliga din vision så långt det går. Boka en tid hos oss så kommer vi tillsammans på något riktigt bra för ditt hår.

BOKA EN TID GENOM ATT RINGA ELLER FYLL I FORMULÄRET